Ha szépen tálaljuk a bunkóságot, akkor már minden rendben van?

De bunkóság helyett mondhatjuk úgy is: hímsovinizmus.
Mikor a teremtés koronája úgy gondolja, érzi, tudja: őérte történik minden, rajta látszódhat a kor, az elhízás, akár agyban sem kell karban tartania magát, ez természetes folyamat - de a nő, az maradjon elsősorban nő mindenekfelett, mert neki ez az érdeke. És persze megérdemli, mert férfinak született...
Néhány napja Norbi - mondjuk szépen: laza stílusban - ecsetelte, hogy a nők ott rontják el az egészet, hogy az első gyermek után sok-sok kilót szednek fel, ami miatt a teremtés koronái - legalábbis nagy részük - már csak szenved, és semmi kedve semmihez...
Ezzel az a gond, hogy itt nem a nőkkel van a baj.
Norbi saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, és mivel ez a felfogása, és az a stílusváltás után is változatlan marad, ezért a bizonyítvány értékelése is ugyanaz marad - bocsánat kérés után is. 
Fel kéne fogni, hogy a nő valódi szerepe nem a férfi szórakoztatása - az csak kellemes velejárója az egésznek.
A nő azért "teremtetett", hogy utódok legyenek. És ez bizony mindkét fél érdeke, és mindkét fél részéről  mindenféle áldozattal jár.
Egy nő teste ilyenkor átalakul, hisz a gyermek világra hozása, és felnevelése lesz feladata, nem a magamutogatás.
És lehet, hogy már nem lesz pont ugyanaz, mint előtte, de azért átlag esetben nem végleges a helyzet.
 Hisz egy átlag kismama a gyerkőc után nagyjából 2 évre nyeri vissza nagyjából formáját, ami akár tetszik, akár nem sosem lesz már pont olyan, mint előtte.
Legalábbis plasztikázás nélkül biztos, hogy nem.
Egy férfi, aki igazi férfi, és apa is,aki valóban szeret,  az innentől kezdve nem csak a nőt látja választottjában, hanem az anyát is, aki gyermekét világra hozta, és megtesz érte mindent.
És ha a teremtés koronája kínszenvedésnek érzi a változások miatt a közeledést, vagy úgy gondolja, hogy hasonló esetben kínszenvedésnek érezné, akkor annak csak egy oka lehet: Nem a nőt szereti magát, hanem a külsőségeket.
De legjobban: saját magát...
És annak a nőnek, akinek ez a férfi megteszi...az nagy eséllyel meg is érdemli...
Fotó: Hoppipolla.transindex.ro
loading...
Kommentelési lehetőség a Magyar anzix Facebook-oldalon.
Ha szükséged van egy cikkre, mert megjelentetnéd, kérlek szintén oda írj üzenetet! Köszönöm!