Eredetileg Fintorock volt a nevük...


1990 Szilveszterén alakultak, az akkori nevük Fintorock volt. Ekkor még öttagú volt a csapat. Két tag, Katona "Katec" Gábor és Várszegi Attila idővel kilépett a csapatból, ekkor érkezett néhány hetes késéssel Papp Ferenc és Uszkó László. Aztán jött még az együttes pillérének, Sipos Péternek Tamás öccse, majd Varga György... 
1993-ban jeleng meg demófelvételük, egy évre rá pedig első lemezük is a boltokban volt, címe a
Fetrengés volt . Hirtelen lettek népszerűek, a lemez novemberi, decemberben pedig még koncertjük volt, méghozzá teltházas. Ekkor már fellépésekre is hívták őket, de inkább még hétvégén, hisz abban az időben még több tag munkája mellett vállalt részt a zenekari munkákból és fellépésekről.  1996-ban jelent meg A csillagok háborognak c. lemezük, ez már platinalemez lett. Ekkor már az egyik legnépszerűbb együttes lett az Irigy Hónaljmirigy. 
Egymás után jelentek meg lemezeik, 1999-ben pedig a Dáridóban is felléptek. 2000-től pedig a TV2-n viszonylagos rendszerességgel jelentkeznek paródiákkal. 
Felléptek a Kisstadionban. Parodizálták a könnyűzene nagy öregjeit, és a médiasztárocskákat is. 
2011-ben Ambrus Zoltánt baleset érte, egy idő után helyére Csarnoki Antal lépett be. Először még elvileg helyettesítésre, idővel azonban végleges tag lett. 
Manapság inkább videoklipeket készítenek, melyek saját Youtube-csatornájukon láthatók. 
A jelenlegi tagok: Kabai László dobos, Molnár Imre vokál, basszusgitár, Sipos Tamás ének, Sipos Péter ének, Papp Ferenc gitár, Uszkó László szintetizátor, Varga Győző ének, és Csarnoki Antal gitár. 

Fotó: Starity.hu, sarvaranno.hu, Youtube.com