Színész-újságíró csapat 1971-es meccse a váckisfalui Petőfi Tsz csapatával. Kiket ismersz fel?

A hatvanas-hetvenes évek egyik legnépszerűbb rendezvénye volt a SZÚR, a Színészek-Újságírók Rangadó. 
Annyira közkedvelt volt, hogy a népstadionbeli meccsen kívül a csapatok meghívást kaptak időről-időre más amatőr együttesektől.
1971-ben Galgamácsára hívták őket, ahol a színész-újságíró összevont csapat a váckisfalui Petőfi Termelőszövetkezet csapatával mérkőzött meg. 
A csapat tagjai voltak a színészek közül (játékvezetőtől jobbra) Komlós András, aki egy nagy színészdinasztia tagja, mellesleg Komlós Juci testvére volt, mellette Fülöp Zsigmond magyaráz éppen, aki Jászai-díjas, Érdemes művészünk volt, mellesleg a Nemzeti Színház örökös tagja.  A kapus a most 2019-ben elhunyt Úri István, Jászai Mari-díjas színművészünk  volt - már csak alkatánál fogva is. 
Mellette Szersén Gyula, Jászai-díjas színészünk  nézelődik, majd a 27 éves Tahi Tóth László álldogál jobb oldalán csípőre tett kézzel. Belőle Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Érdemes- és Kiváló művész lett.  A kép szélén pedig Boskovics Jenő újságíró álldogál. Ő aranytollas sportújságíró volt, az MTI Örökös tudósítója, a Magyar Sportújságírók Szövetségének Örökös tiszteletbeli főtitkára. 
Hogy aztán mi lett az eredmény - nem tudni, de nyilván nem is ez volt a lényeg, hanem a gondtalan játék, és a közönség szórakoztatása. Ez meg nyilván "összejött"...


Fotó: Urbán Tamás/Fortepan