Legnagyobb színésznőnk gyermekeivel a nyolcvanas években

Nemzet Színésze, Nemzet Művésze, háromszoros Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas és Balázs Béla-díjas, Kossuth-Nagydíjas, Érdemes- és Kiváló művész, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Cannes-i díjazott. 

Törőcsik Mari harmadik férjével, Maár Gyula rendezővel már jóval házasságuk előtt ismerték egymást, munkakapcsolat is volt köztük, de a hetvenes években jött a szerelem. 1972-ben házasodtak össze, kislányuk, Teréz egy évvel később született. 
Még öt hónapos terhesként játszott A szecsuáni jólélekben, Brecht darabjában, majd március 20-án megszületett kislánya, és őssze már ismét színpadon volt. 
Később férjével még a hetvenes években örökbe fogadták Son-t, egy vietnámi kisfiút, aki később visszatért szülőhazájába. 
A kisfiú a vietnámi háború idején árva lett, és jó ideig egy amerikai börtönben élt, aztán átkerült egy árvaházba. Hatéves volt, amikor örökbe fogadták. 
Idővel aztán, egyetemista korában fiuk úgy döntött, hogy visszatér szülőhazájába. Ott alapított családot, van egy unokája is tőle, úgy hívják, hogy Máhr Vi Zsófia.  A fiút zavarta akkoriban, hogy szülei híresek, és úgy döntött, hogy saját erejéből akar érvényesülni szülőhazájában. 
Viszont rendszeresen tartják a kapcsolatot. 
Néhány évvel ezelőtt ideggyulladást kapott, és egy itt, Magyarországon kifejlesztett gyógyszerrel sikerült megmenteni az életét, de ehhez kellett édesanyja tekintélye is, hisz összefogtak a professzorok, a nagykövetség, hogy időben megkaphassa az életmentő gyógyszerét...
De meggyógyult, és ez a lényeg....


Fotó: Nádor Ilona http://fotomuveszet.net/?fbclid=IwAR1p8V08rmUO622FKz-lBIfnT51Neh7j3KWT-mBt0HhPB0Uueauk4_Moq4Y